PAJARES, Juan Manuel

PAJARES, Juan Manuel  (Lleida 1957 )

Pajares s’introdueix en la pintura de gran format (pel seu impacte) amb l’ús de acrílics, collages i olis, animat d’una insaciable creativitat, buscant la perfecció i transmetent-nos en tot instant la sinceritat que es desprèn de les seves obres amb exposicions a tota Catalunya.

A partir de l’any 2000 té l’oportunitat d’ampliar horitzons amb la seva exposició a New York “Àgora Gallery” del Soho, on la seva obra es caracteritza per trossos de realitat urbana on ha trobat la seva manera pròpia d’expressar-se mitjançant aquest excel·lent vector de comunicació que, a les mans, esdevé el “Street Art” inspirat pels carrers de New York.

A New York, és octubre de 2004 i presenta l’Exposició conjunta de Joan Pajares i Alicia de la Torre “Urban Myth ‘s” on coneix a Frank Jackson, “Art for Progress” impulsors d’un col·lectiu d’artistes del que actualment forma part amb exposicions permanents .

A partir de 2006 exposa a França “Galeria Thierry Veaux” Isle sur la Sorgue “un nou repte al país veí, on és rebut amb gran entusiasme i sumat a un futur de participació en fires internacionals d’art contemporani com Nimes, Grenoble, Estrasbourg , … etc.

A Barcelona, ​​l’any 2009 i fins al moment, té exposició permanent al li Galeria Base Elements, molt vinculada als moviments artístics de Street Art.

Des de l’any 2010 “Vila de l’Art Galleries”, Barcelona han portat les seves obres a conèixer per totes les fires d’Art del món: Londres, Bèlgica, Canadà, Itàlia, Singapur, Miami, San Francisco, Los Angeles.

A Barcelona, ​​l’any 2011 al litoral del Garraf, concretament a la Vila de Sitges amb la “Guerrero Galeria d’Art” comença un nou repte amb aquesta institució de reconegut prestigi.

A Tolosa de Llenguadoc, l’any 2011 “Galeria Alain Daudet” s’uneix a la llista de Galeries amb obres de Pajares.

L’any 2012 és crucial per a Pajares, Gregor Broker de “Greg ‘s Gallery Timerdorfer Stand” aposta per les seves obres, clarament l’entusiasme d’aquest galerista li dóna impuls per seguir endavant en aquests moments tan difícils al nostre País.

Actualment segueix fidel a la seva passió, al seu taller creant obres per a totes les galeries que han apostat pel seu treball.

“L’art és mediadora de l’expressió des dels inicis de l’existència que ha acompanyat l’home en la seva evolució.”

Rosa Boloix